Gotvach.bg»Статии»Какво да сготвя»Закуската в леглото не е само за аристократи

Закуската в леглото не е само за аристократи

Нина НордНина Норд
Джедай
8252k
Закуска в Леглото

Закуската в леглото се смята от повечето хора за разкош, който се полага само на аристократите. Не трябва да забравяте обаче факта, че с малко усилия и повече въображение можете да размекнете половинката си. Най-приятните изненади са рано сутрин във вид на закуска в леглото.

И така, вече сте станали по-рано, докато любимият човек все още спи, и се чудите какво да направите, за да го сюрпризирате с наистина ефектна закуска, а не просто със сандвич и кафе. Има няколко варианта за вкусна и ефектно изглеждаща закуска в леглото.

Ако поднасяте закуска на жена, която постоянно е на диета, ориентирайте се към плодовите салати или към мюсли с обезмаслено прясно мляко. Плодовата салата се прави, като нарязвате на кубчета всички налични плодове и ги смесвате в равни пропорции.

Класическата английска закуска, която е подходяща и за мъже, и за дами, се състои от кифлички без пълнеж и силно кафе със сметана. Можете да го замените с капучино, а кифличките или кроасаните трябва да подгреете, за да са още по-вкусни.

английска закуска

Американската закуска е подходяща за тези, които не се страхуват да напълнеят. Състои се от пържен бекон, омлет от две яйца, салата от свежи зеленчуци и препечена филийка, поднесени с прясноизцеден портокалов сок.

Руската закуска представлява катми с пълнеж от червен или черен хайвер. Най-добре е ако предварително сте направили или купили катмите, които можете да замените с палачинки или препечени филийки. Напитката, подходяща за тази закуска, е чай или плодов сок.

Фитнес маниаците ще са доволни, ако им поднесат закуска от сварено яйце, свежа салата и сок от пресни плодове.

Черешката на тортата на тази закуска може да стане капучино със сърце. Кипнете мляко, излейте го в кафе и нарисувайте много внимателно върху млечната пяна сърце с помощта на шоколадов сироп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest